Tuulipukuinen itsensäpaljastelija Vantaalla – poliisi pyytää havaintoja

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Itsensäpaljastelija esitteli sukupuolielimiään kolmelle kymmenenvuotiaalle lapselle Vantaan Kivistössä keskiviikkona 17. helmikuuta kello 14:40-15:00. Poliisi pyytää miehestä havaintoja. Paljastelu tapahtui Kenraalinpuiston alueella.

– Epäillyn on kuvailtu olevan noin 40-vuotias, normaalivartaloinen mies, jolla on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Tapahtuma-aikaan hänellä oli päällään tumma takki, tummat tuuli- tai toppahousut, jonkinlainen tuubihuivi tai kypärämyssy sekä Salomon-merkkiset pitkävartiset kengät, Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa.

Asiaa tutkitaan lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena. Mahdolliset asiaan liittyvät havainnot, vihjeet ja tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 430 291.