Vauvakutsut päättyivät traagisesti – mies kuoli tykin räjähdettyä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vauvakutsut ovat perinteisesti iloinen juhla, mutta nyt sellaiset ovat päättyneet traagisesti Yhdysvaltojen Michiganissa. 26-vuotias mies sai surmansa baby shower -juhlissa tapahtuneessa räjähdyksessä.

Juhlapaikkana toimineella takapihalla oli määrä laukaista pieni juhlakäyttöön tarkoitettu tykkimäinen laite. Tykki räjähti kokonaan, ja siitä irronnut metallisirpale osui lähellä seisoneeseen Evan Thomas Silvaan. Uhri kiidätettiin sairaalaan, jossa hän kuitenkin myöhemmin kuoli.

Tykistä irronneita metallisirpaleita lensi myös kolmeen autoon ja kodin autotallin seinään. Poliisi kertoo CNN-uutissivuston mukaan räjähtäneen laitteen olleen juhlakäyttöön suunniteltu tykki, jonka pitäisi ampua ilmoille savua voimakkaan pamauksen saattelemana. Juhlien järjestäjä kertoo ostaneensa tykin huutokaupasta ja käyttäneensä sitä useita kertoja onnistuneesti.