Taapero putosi pilvenpiirtäjästä – urhea kuriiri pelasti hengen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuriiri on julistettu sankariksi Vietnamissa pelastettuaan kaksivuotiaan lapsen hengen. Hän onnistui ottamaan tytön kiinni hänen pudottuaan 12. kerroksen parvekkeelta. Veret seisauttava tilanne ikuistui viraalina levinneeksi videoksi.

Nguyen Ngoc Manh oli istumassa autossaan odottamassa toimitettavaa tilausta, kun hän kuuli lapsen itkua. Hän näki läheisen talon ikkunassa kauhuissaan huutavan naisen ja lapsen, joka roikkui sen parvekkeelta noin 50 metrin korkeudessa. Nguyen kiipesi lapsen alapuolella olleen rakennuksen katolle ottaakseen lapsen vastaan.

Jalansijan juuri tytön pudotessa menettänyt Nguyen onnistui nappaamaan lapsen ponnistamalla eteenpäin. VN Express -lehden mukaan taapero putosi miehen päälle niin suurella voimalla, että kattoon jäi jälki. Lapsen lonkka meni onnettomuudessa sijoiltaan, mutta hän välttyi kuriirin sankariteon ansiosta vakavammilta vammoilta.