The Rock kokeili kuppausta – sai hoidosta hurjat jäljet selkäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuppaus on vanha kansanparannuskeino, jota on harjoitettu ympäri maailmaa jo satojen vuosien ajan tiedettävästi ainakin Kiinassa, Kreikassa ja Suomessa. Kuppauksessa käytetään kuppaussarvia tai imukuppeja, jotka imeytetään ihoon vetämään verta alipaineen avulla.

Nyt näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson päätti kokeilla suosittua hoitomuotoa, jonka nimeen myös moni urheilija vannoo. 48-vuotias tähti otti selästään peilin kautta kuvan, jossa nähdään millaisia jälkiä kuppaus oli hänen ihoonsa jättänyt. ”Näyttää pahemmalta kuin tuntuu”, mies itse kommentoi kuvaa ja kertoi nauttineensa hoidosta.

Dwayne Johnson kertoo kuvansa yhteydessä, että hän etsii aina uusia tapoja huoltaa kehoaan. Mies halusi muistuttaa seuraajiaan siitä, että omasta vartalosta tulee pitää hyvää huolta, koska jokainen saa vain yhden kehon. Dwayne Johnson ei ole ainoa näyttelijä, joka on kokeillut kuppausta vaan myös Gwyneth Paltrow ja Jennifer Aniston ovat kertoneet käyvänsä välillä kuppauksessa.