Brittipari ei noudattanut karanteenia Dubaista palattuaan – saivat 20 000 punnan sakot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniassa koronan vuoksi tehtyjä rajoituksia ja niiden noudattamista seurataan hyvin tarkasti. Taannoin maailmalla uutisoitiin siitä miten poptähti Rita Ora sai 10.000 punnan sakot rikottuaan kokoontumista varten annettuja rajoituksia järjestettyään 30 hengen syntymäpäiväjuhlat. Hän ei ole kuitenkaan ainoa, joka on saanut jättisakkoja.

Nyt Daily Mail -sivusto uutisoi tapauksesta, jossa englantilainen pariskunta ei noudattanut määrättyä karanteenia saavuttuaan kotiin lomamatkaltaan. Pariskunta oli palannut Dubain lomalta Englantiin ja mennyt kotiinsa Merseysideen. Merseysidessä he eivät kuitenkaan olleet noudattaneet kahden viikon karanteenia.

Tilanteen huomanneet sivulliset olivat ilmoittaneet pariskunnan liikkeistä poliisille. Lopulta pariskunta oli saanut virkavallalta vierailun, jonka päätteeksi kummallekin osapuolelle oli ojennettu 10.000 punnan sakko koronarajoitusten rikkomisen vuoksi.