Lady Gagan ammuttu koirien ulkoiluttaja: ”Suojelusenkelini laskeutui viereeni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gagan koiria ulkoiluttanut ystävä Ryan Fischer joutui aseellisen hyökkäyksen kohteeksi viikko sitten Los Angelesissa. Miestä ammuttiin neljä kertaa rintaan. Hän selvisi hengissä.

Sairaalassa törkeästä ryöstöstä toipuva Ryan Fischer on sanonut, että ei tahdo patsastella parrasvaloissa veriteon vuoksi. Hän kuitenkin kertoo, että sai toivoa viereensä laskeutuneelta enkeliltä. Ryöstäjät ajoivat auton Lady Gagan kolmea koiraa ulkoiluttaneen miehen viereen ja veivät kaksi koiraa. Ampumisesta haavoittuneen Fischerin huuto kaikui kadulla, kunnes hänen viereensä laskeutui enkeli.

– Hän tuli ja laskeutui viereeni. Hätääntyneet huutoni rauhoittuivat kuin katsoin häntä. Hänen ympärillään tulvinut veri oli omaani. Halasin Asia-koiraa niin kovaa kuin pystyin ja kiitin sitä kaikista uskomattomista seikkailuista, joita olimme kokeneet yhdessä. Pyysin anteeksi, etten voinut puolustaa sen kahta veljeään. Sitten ymmärsin, että voin edelleen pelastaa heidät…sekä itseni, Fischer kirjoittaa.

Hän kiittää kaikkea apua ja tukea, mitä on saanut. Hän myös lupaa kertoa myöhemmin asiasta lisää, nyt mies keskittyy toipumiseen. Hän kävi lähellä kuolemaa. Lady Gaga sai koiransa. Kojin ja Gustavon, takaisin luvattuaan puolen miljoonan dollarin suuruisen palkintosumman. Ryöstäjiä ei ole vielä saatu kiinni.

https://www.instagram.com/p/CL4ap_9JQV0/

https://www.instagram.com/p/CL4a2EfpanN/

https://www.instagram.com/p/BFeeZf1HSmN/