Nainen varasti hieromasauvan – löydettiin varastosta nauttimassa siitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen ei petä päivän uutistarjontaa tälläkään kertaa. Esittelemme 36-vuotiaan Theresa Stanleyn, joka kävi aikuisten välinekaupassa varkaissa. Hän otti varastamansa hieromasauvan välittömästi käyttöönsä toden teolla.

Stanley oli mennyt Fort Piercen kaupungissa sijainneeseen Lion’s Den Adult Superstoreen tiistai-iltana ilman housuja. Hän käveli hyllyn luokse ja otti vaaleanpunaisen sukuelimen muotoisen välineen paketista. Tässä vaiheessa Stanley riisui myös paitansa, The Smoking Gun uutisoi.

Sen jälkeen nainen käveli liikkeen varastotilaan. Poliisit löysivät Stanleyn kaupan varastosta nauttimassa varastamastaan välineestä. Hän istui toimistotuolilla jalat pöytää vasten ja käytti välinettä jalkovälissään. Poliisit huomattuaan hän pudotti laitteen lattialle. Varas pidätettiin, eikä tarina kerro ehtikö hän saavuttaa huippunsa ennen sitä.