Koira oli karkaamassa kotoa – omistaja komensi takaisin ovikellokameralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ovikellokameroista voi olla hyötyä yllättävillä tavoilla. Tämän sai taannoin huomata eräs koiranomistaja, joka huomasi lemmikkinsä olevan karkaamassa kotoaan.

Sadie-nimisen koiran omistaja kertoo olleensa noin 30 minuutin ajomatkan päässä kotoa, kun hän sai hälytyksen Ring-ovikellokameran sovellukseen. Videosyötettä katsoessaan hän huomasi unohtaneensa kotiaan ympäröivän aidan portin auki. Sadie oli päässyt ulos, ja oli ehtinyt jo kadulle karkausaikeissa.

Koska omistaja ei olisi ehtinyt ajoissa kotiin, päätti hän yrittää komentaa lemmikkiään ovikellokameran sisäpuhelimen avulla. Hänen yllätyksekseen Sadie totteli hänen ääntään. Omistaja jakoi kameran ikuistaman tilanteen myöhemmin verkossa, jossa se levisi nopeasti viraalina.