Scott Disick asuntoa metsästämässä – nuori tyttöystävä mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Scott Disick seurustelee 19-vuotiaan Amelia Hamlinin kanssa. Amelia on kuuluisan näyttelijäparin Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär. Nyt kaksikko on käynyt asuntoja katsomassa.

Vaikka pari on seurustellut alle puoli vuotta, ovat he jo käyneet katselemassa yhdessä kiinteistöjä. Hiljattain 37-vuotias Disick esitteli kolme lastaan nuorelle tyttöystävälleen. Lisäksi teini-ikäinen Hamlin kuvaili Scott Disickia hiljattain hänen unelmiensa mieheksi.

Ei ole tiedossa, ovatko he käyneet katsomassa taloja muuttomielessä vai esimerkiksi Scott Disickin kiinteistöbisneksen puitteissa, New York Post uutisoi. Scott Disick ja Amelia Hamlin ovat tapailleet toisiaan marraskuusta lähtien. He virallistivat suhteensa sosiaalisessa mediassa.