Kanye Westin uudet Yeezy-kengät myytiin loppuun alle minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye Westin vaalikampanja ja avioliitto ovat ehkä menneet metsään, mutta tähden liiketoimet tuottavat edelleen tulosta. Räppärin Adidas-urheiluvaatemerkin kanssa yhteistyönä luomat kengät ovat jälleen olleet valtava menestys.

Kanye West ja Adidas lanseerasivat lauantaina uuden Yeezy 450 -mallin. Varhain aamulla Yhdysvalloissa Adidaksen sovellukseen ja YeezySupply.com-verkkosivulle myyntiin 200 dollarin, eli noin 170 euron hintaan. Koko erä myytiin TMZ-sivuston mukaan loppuun alle minuutissa.

Pilvenvalkoiset Yeezy 450 -kengät herättivät etukäteen huomiota niiden epätavallisen ulkomuodon ansiosta. Osa jopa piti sitä niin luotaantyötävänä, että he epäilivät kenkien floppaavan. Kanye Westin aikaisempien Yeezy-mallien tavoin ne osoittautuivat kuitenkin hurjaksi menestykseksi.