Virolaisräppäri ja Adidas loivat maailman pisimmät Superstarit – kokoa kuin suksilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin useaan otteeseen esiintynyt virolaisräppäri Tommy Cash tunnetaan kokeellisesta ja omintakeisesta ilmaisusta niin musiikissaan kuin ulkoisessa tyylissäänkin. Nyt räppäri on aloittanut yhteistyön urheiluvaatemerkki Adidaksen kanssa. Yhteistyön tulos ei edusta aivan perinteisintä kenkätyyliä.

Tommy Cashin ja Adidaksen yhteistyönä syntyivät maailman pisimmät Superstar-tennarit. Kengät ovat jopa metrin pituiset. Räppärin mukaan Adidaksen edustajat suhtautuivat ideaan ensin hämmentyneenä, mutta lopulta idea toteutettiin.

Maailman pisimmät superstarit eivät todennäköisesti ole järin käytännölliset jaloissa. Tommy Cash ja Adidas loivat ja lanseerasivat myös hieman perinteisempää tyyliä edustavat tennarit, joiden pareista toinen on tosin musta ja toinen valkoinen. Rajoitettu erä Tommy Cashin nimikko-Superstareja ilmestyy myyntiin Adidaksen sovellukseen 8 399 ruplan, eli noin 95 euron hintaan.