Kylie Jenner nahkaisissa bikineissä -tyylikästä ja estotonta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner esittelee usein Instagram-kanavallaan päivän asujaan 219 miljoonan seuraajansa silmien iloksi. Usein kuvissa nähdään tiukkoja muotiluomuksia ja runsaasti paljasta pintaa, mikä näyttääkin koukuttaneen jättiyleisön seuraamaan tähden kanavaa.

Tällä kerralla Kylie Jenner esitteli näyttävää tyyliä, johon kuului tiukka vartalonmyötäinen hame ja bkinien yläosa. Bikinit olivat materiaaliltaan joko aitoa nahkaa tai keinonahkaa, mikä toi asukokonaisuuteen tarvittavan särmän. Asuvideolla 23-vuotias tähti asettelee hamettaan ja lähtee itsevarmasti kävelemään kohti kameraa.

Kylie Jenner palasi juuri rentouttavalta lomalta, jonka aikana hän vietti ensin viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Sen jälkeen hän suuntasi tyttärensä ja muiden siskojensa kanssa vielä Turks- ja Caicossaarille. Nyt tähti näyttää kuitenkin jatkavan sosiaalisessa mediassa tavalliseen tapaansa asukuviensa parissa.