Natalie Portmanin muodonmuutos yllätti – treenannut Thor-roolia varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Natalie Portman palaa Marvelin maailmaantulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa. Näyttelijän rooli tulevassa elokuvassa tulee kaiketi olemaan jotain muuta, kuin vain passiivinen tyttöystävä.

Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvauksista otetut kuvat paljastavat Natalie Portmanin treenanneen ahkerasti roolia varten, mikä näkyi erityisesti hänen käsivarsistaan. Kuvissa tähti nähtiin myös leijailemassa ilmassa, tosin erikoistehostetiimin avustuksella. Portmanin roolihahmon, Jane Fosterin on huhuttu saavan elokuvassa Thorin voimat.

Thor: Love and Thunder -elokuvan ohjaa uusiseelantilainen Taika Waititi. Hän ohjasi myös elokuvasarjan edellisen Thor: Ragnarok -elokuvan, joka oli niin yleisön kuin kriitikoidenkin mieleen. Natalie Portmanin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Chris Hemsworth, Tessa Thomspon, Christian Bale ja Chris Pratt.