Anna Abreun raju tyylimuutos – onko peruukki päässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten suosikkiartisti Anna Abreu on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hänen päässään nähdään platinablondit hiukset. Kyseessä lienee musiikkivideon kuvauksia varten loihdittu tyyli. Hän on juuri julkaissut uuden kappaleen nimeltään 20 Ave Mariaa.

– Kiitos lukemattomista kommenteista biisiin ja videoon liittyen. Arvostan isosti. 20 Ave Mariaa löytyy Spotifysta ja video biisiin YouTubesta. Saa jakaa, kommentoida ja fiilistellä edelleen. Ootte ihania, Anna kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Nainen on ollut suomalaisten soittolistoilla vuodesta 2007 saakka, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun. Hän käyttää nykyään taiteilijanimeä ABREU, mutta hänen siviilinimensä on muuttunut avioliiton mukana Anna Heiskariksi. Hän täytti helmikuussa 31 vuotta.