Bam Margera sairaalaan tatuoinnin takia – ongelmat jatkuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bam Margera paljasti taannoin saaneensa potkut tulevasta Jackass 4 -elokuvasta. Nyt tähden ongelmat ovat jatkuneet. Hän on joutunut sairaalahoitoon tuoreen tatuontinsa tulehduttua.

Bam Margera paljasti Instagramissa vierailleensa sairaalaassa tulahtuneen jalan vuoksi. Siellä tähdellä olo diagnosoitu stafylokokki-infektio. Tähti on kuitenkin toipumassa tulehduksesta ja päässyt jo pois sairaalahoidosta.

Margera kertoi tulehduksen sattuvan pahasti mutta kuvaili ansaitsevansa sen. TMZ-sivuston mukaan tatuointi todennäköisesti tulehtui Margeran vierailtua poreammeessa. Tuoreiden tatuointien hygienian suhteen tulisi olla erityisen tarkkana, ja tatuointien paranemisvaiheessa esimerkiksi saunomista ja uimista suositellaan välttämään.