Presidentti Joe Bidenin koirat poistettiin Valkoisesta talosta – syynä agressiivinen käytös

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen preisdentti Joe Bidenin mukana Valkoiseen taloon muuttivat hänen kaksi saksanpaimenkoiraansa, Major ja Champ. Nyt koirat ovat kuitenkin saaneet lähtöpassit presidentin virka-asunnosta. Syynä on Majorin aggressivinen käytös.

Major-koiran kerrotaan käyttäytyneen vaukoontunesti Valkoisessa talossa. Lemmikki oli CNN-uutissivuston mukaan muun muassa haukkunut sekä rynninyt Valkoisen talon työntekijöitä kohti ja yhdessä tapauksessa jopa purrut vartijaa. Puremisvälikohtauksen myötä koira joutui muuttamaan takaisin Bidenin perheen kotiin Delawaren osavaltioon.

13-vuotiasta Champ-koiraa kuvaillaan kahdesta saksanpaimenkoirasta rauhallisemmaksi yksilöksi. Myös Champ passitettiin kuitenkin Valkoisesta talosta Delawareen. Koirien lähdön myötä Valkoisessa talossa ei ole lainkaan lemmikkieläimiä, kuten ei ollut koko Donald Trumpin virkakauden aikana.