Kardashianit-sarjan päätöskauden traileri julkaistiin: ”Jätämme hyvästit”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit ovat paljastaneet kaikki elämänsä yksityiskohdat omassa realitysarjassaan. Televisiossa on nähty lasten syntymät, häät ja jopa se kun Kim Kardashian joutui aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa. Sarjan tekeminen sellaisenaan on päätetty kuitenkin perheen puolesta lopettaa.

Kardashianien perhe yllätti taannoin faninsa uutisilla, joiden mukaan he tulevat päättämään sarjan 20 tuotantokauden jälkeen. Nyt uuden ja viimeisen tuotantokauden traileri on viimein julkaistu. Videon muodossa katsojat ovat päässeet näkemään hieman esimakua siitä mitä viimeinen tuotantokausi pitää sisällään.

Tuoreiden tietojen mukaan myös Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeroprosessia on kuvattu ja se tullaan näkemään osittain Kardashianit-sarjan uudella ja samalla viimeisellä tuotantokaudella. Osittain eroa tullaan käsittelemään myös uudessa Hulu-kanavalle tulevassa ohjelmassa, josta ei ole vielä annettu mitään muuta lisätietoa.