Lottie Moss jatkaa rohkealla linjalla – riisui somessa kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Lottie Moss on kuitenkin viime aikoina keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen.

Nyt 23-vuotias Lottie Moss julkaisi hänen Instagram-kanavallaan uutta rohkeampaa linjaa edustavia kuvia. Toisessa kuvasarjassa tähti nojailee ruokapöytään bikinit yllään ja poseeraa peilin kautta otetuissa kuvissa viettelevästi. Uusimmissa kuvissaan hän on menossa kylpyyn ja esittelee alastomana vartaloaan selkäpuolelta paljastaen pakarat kameralle.

Aiemmin luksusmerkeille poseerannut malli nähdään nykyään useammin omalla Instagram-kanavallaan hyvin vähäpukeisena. Tämä on johtanut siihen, että Lottie Moss on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan. Lottie Moss on perustanut itselleen Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin, jossa nainen myy faneilleen 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa.