Zayn Malik tuohtui Grammy-raadille: ”Ensi vuonna lähetän teille leivoskorin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin julkaistiin musiikkialan Grammy Awards -palkintogaalan ehdokkaat, ja päätöksistä nousi heti kohu. Ehdokkaiden joukossa nähtiin paljon isoja nimiä kuten Dua Lipa, Taylor Swift ja Beyonce, jotka kahmivat useamman ehdokkuuden uusilla albumeillaan ja singlejulkaisuillaan.

Kohu syntyi kuitenkin artisteista, jotka jäivät ehdokkuuksien ulkopuolelle. Täysin ilman ehdokkuuksia jäivät muun muassa Katy Perry albumillaan Smile, Selena Gomez albumillaan Rare sekä The Weeknd albumillaan After Hours. Zayn Malik jäi myös uudella musiikillaan ilman tunnustusta, mikä on saanut miehen avautumaan nyt Twitter-kanavallaan aiheesta.

Aiemmin The Weeknd vihjasi, että ehdokkuuksia saa lahjuksilla. Myös Hailey on kertonut julkisesti, että hänen mielestään ehdokkaaksi pääsee vain mikäli raatia lahjoo ja heihin pitää hyvät välit. Nyt Zayn Malik on purkanut Twitterissä turhautumistaan.

– Vi**t grammyistä ja kaikista, jotka sen kanssa ovat tekemisissä. Jos et kättele ja lähetä lahjoja, et saa ehdokkuuksia. Ensi vuonna lähetän teille leivoskorin, Zayn sanailee twiitissään.