Ähtärin eläinpuistoon hämmentävä uutuus – karhujen yläpuolella voi riippua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ähtärin eläinpuisto ilmoitti sosiaalisen median kanavillaan, että he tulevat tekemään erikoisia muutoksia ensi kesää varten puistoon. Flowpark tulee laajentamaan ratojaan eläinpuiston puolelle, mikä tarkoittaa sitä, että vieraat voivat riippua eläinten yläpuolella.

– Tulevana kesänä Flowpark goes Zoo, eli kiipeilypuisto naapurissamme laajentaa tehtäväratojaan eläinpuiston puolelle. Tässä rakennetaan karhulan ylittävää liukua ja alhaalla työnjohto antaa ohjeita, Ähtäri Zoo selventää Twitter-kanavallaan.

Ähtärin eläinpuisto jakoi Twitterissä kuvan, jossa nähdään henkilö riippumassa köysien varassa karhuaitauksen yläpuolella. Karhu alhaalla ihmettelee yläilmoissa istuvaa ihmistä ja on noussut takatassujensa varaan. Kuva on saanut ihmisissä aikaan monenlaisia tuntemuksia.

Osa kuvaa kommentoineista on ollut innoissaan uudenlaisesta mahdollisuudesta nähdä eläimet, mutta hyvin moni on myös ollut huolissaan eläinten hyvinvoinnista ja siitä, että niiden elinympäristöä häiritään entistä enemmän. Kommentoijien mielestä ei ole luonnonmukaista, että eläinten aitausten yläpuolella leijailee ihmisiä.