Jesy Nelson taas sinkku – suhde näyttelijäkomistukseen päättyi nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa siksi, että hän päätti jättää Little Mix -yhtyeen rivit oman mielenterveytensä parantamiseksi. Nelsonin työrintamalla on ollut alku vuonna hiljaista, mutta nyt Simon Cowell on alkanut miettimään tähden pyytämistä yhdeksi X Factor -ohjelman tuomareista.

Jesy Nelson löysi viime vuoden lopulla rinnallensa uuden rakkaan. Hän erosi syksyllä Chris Hughesista, jonka jälkeen nainen alkoi tapailemaan Our Girl -sarjasta tunnettua näyttelijäkomistusta Sean Sagaria. Heidänkään suhde ei kuitenkaan kestänyt pidemmän päälle.

Nyt Daily Mail -sivusto uutisoi, että 29-vuotias Jesy Nelson on jälleen sinkkumarkkinoilla kun suhde 30-vuotiaan Sean Sagarin kanssa on tullut päätökseensä. Pariskunta tapaili vain muutaman kuukauden ajan kunnes he päättivät erota. Eron merkiksi kumpikin poisti sosiaalisesta mediasta yhteiskuvat ja lopetti toistensa seuraamisen Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/CMRzFM4HIUi/

https://www.instagram.com/p/CLXg6iSAamz/