Kämppis soitti 70-luvun discohittiä taukoamatta – aiheutti päällekarkauksen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisiviranomaisten työ on varmasti yksi maailman mielenkiintoisimmista, koska osavaltiosta raportoidaan toistuvasti mitä kummallisempia viranomaisuutisia. Tällä kertaa esittelemme 53-vuotiaan Ann Lannonin, joka sai tarpeekseen 64-vuotiaan kämppäkaverinsa musiikkimieltymyksistä.

Poliisit oli soitettu Lannonin ja hänen kämppäkaverinaan asuvan serkun kotiin hieman puolen yön jälkeen Tampa Bayn alueella. Lannonin kerrottiin pahoinpidelleensä serkkunsa kodin tiki-baarissa, koska hän oli soittanut taukoamatta vuonna 1978 ilmestynyttä CHIC-yhtyeen kappaletta Le Freak.

Biisiin kyllästynyt nainen oli työntänyt sukulaisensa baarin läpi. Rakennelma oli sortunut ja uhrina ollut nainen löi silmäkulmansa baarissa olleeseen kaiuttimeen. Lannon pidätettiin. Hän on asunut kämppiksensä kanssa viitisen vuotta, The Smoking Gun kertoo.