Mies varasti 200-kiloisen liukumäen – kiinnitti sen lapsen kerrossänkyyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aina silloin tällöin varkaiden mukaan päättyy esineitä, joiden irrottaminen ja kuljettaminen tuskin on onnistunut järin helposti. Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty mies, jota syytetään kokonaisen lasten liukumäen varastamisesta.

Poliisit pääsivät Washingtonin Burbankissa asuvan Dustin Allen Bushnellin jäljille tutkiessaan katalysaattorivarkauksia. Kotietsinnässä miehen kotoa paljastui suurikokoinen liukumäki. Se oli ilmoitettu varastetuksi paikalliselta leikkikentältä joulukuussa 2020.

Bushnell oli osoittanut omaavansa kädentaitoja sahaamalla liukumäen, maalaamalla sen uusiksi ja kiinnittämällä sen mobiilitalonsa lapsen makuuhuoneen kerrossänkyyn. Miehen kodista löydettiin myös varastetuiksi epäiltyjä katalysaattoreita. New York Post -lehden mukaan tapauksen tutkinnat jatkuvat edelleen.