Isac Elliot esitteli uutta kotiaan – tässä lukaalissa kelpaa asua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Isac Elliot aloitti uransa vasta 12-vuotiaana, eikä menestystä tarvinnut odotella kauaa. Nykyään 20-vuotias ja kansainvälistäkin uraa tehnyt Elliot on paljastanut sosiaalisessa mediassa muuttaneensa uuteen, näyttävään kotiin.

Isac Elliot esitteli tuoretta kotia Instagramissa jakamassaan kuvasarjassa. Niissä muutto on muuttolaatikoista päätellen vielä hieman kesken, mutta paikalle on saatu jo nojatuoleja, kodin viihdekeskus ja jopa jääkaappi täyteen RedBull-energiajuomaa.

Isac Elliotin muuttokuvat keräsivät Instagramissa kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja onnitteluja niin faneilta kuin muilta suomalaisilta tähdiltäkin. Kuvatekstissä tähti viittasi esikoissingleensä New Way Home, jonka nimi viittaa teemaan sopivasti tiehen uuteen kotiin. Isac Elliotin viimeisin albumi, Faith, julkaistiin vuonna 2017, ja vuonna 2019 artisti solmi uuden levytyssopimuksen Polydor Recordsin kanssa.