Kissa esitteli taitojaan pöytätenniksessä – tekisitkö saman perässä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat ovat tunnetusti mieltyneitä erilaisiin palloleikkeihin. Lemmikistä voi jopa saada oivan pelikaverin, vaikka kissoilla onkin taipumus pelata pallopelejä aivan omilla säännöillään.

Hauskalla tuoreella viraalivideolla Quincy-nimisestä kissasta on paljastunut uusia puolia. Quincy on löytänyt itselleen uuden harrastuksen pöytätenniksen parista. Se esittelee videolla taitojaan ihmisvastuksen kanssa.

Quincy osoittautuu videolla haastavaksi vastustajaksi ihmiselle, sillä palloon osuminen tassulla ei tuota ketterälle kissalle juurikaan vaikeuksia. Quincy tosin hieman kiertää pöytätenniksen perinteisiä sääntöjä, sillä pöydän päässä seisomisen sijaan se pelaa lajia oleskelemalla aivan pelialueen keskellä olevan verkon vieressä.