Julkkiskaunottaren poikaystävä kiinni pettämisestä – aktiivisuusranneke paljasti kaloreiden palaneen yöllä

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parisuhteissa pettävät voivat jäädä kiinni yllättävilläkin tavoilla. Erään brittiläisen televisiokasvon ja TikTok-tähden poikaystävä jäi kiinni pettämisestä Fitbit-aktiivisuurannekkeen ansiosta.

Celebs Go Dating -ohjelman kautta kuuluisuuteen noussu Nadia Essex paljasti TikTokissa poikaystävänsä palanneen kotiin eräänä yönä. Pari oli aikaisemmin synkannut aktiivisuusrannekkeensa, ja Essex sai aamiaispöydässä Fitbit-sovellukseensa yllättävän ilmoituksen. Sen mukaan poikaystävä oli polttanut yli 500 kaloria kello kahden ja kolmen välillä aamuyöllä.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun pettäjät ovat jääneet kiinni puolisojensa kanssa synkattujen aktiivisuusrannekkeiden avulla. Yhdysvaltalainen urheilutoimittaja Jane Slater paljasti vuonna 2019 poikaystävänsä jääneen kiinni pettämisestä samalla tavalla. Poikaystävän aktiivisuustaso oli nimittäin yllättäen noussut sovelluksessa keskellä aamuyötä.

 

@ladynadiaessex

#stitch @megan_boykoff #breakupstory 😂

♬ Oh No – Kreepa