The Weekndin uudet kasvot ihmetyttävät – musiikkivideolla kuin eri mies

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu artisti The Weeknd julkaisi viime vuonna yhden koko vuoden suurimmista hiteistä. Blinding Lights -niminen kappale nautti suurta suosiota maailmanlaajuisesti, mutta siitä huolimatta mies jäi uudella albumillaan ilman yhtäkään Grammy-ehdokkuutta. Hän ei ole piilotellut suivaantumistaan asiasta.

Kanadalainen artisti The Weeknd julkaisi taannoin myös Save Your Tears -nimisen kappaleen sekä siihen musiikkivideon, jossa mies näyttää hyvin erilaiselta. Tähden kasvoja on muokattu hyvin voimakkaasti maskeerauksen avulla näyttämään siltä, että mies olisi käynyt useissa kauneusleikkauksissa.

Videolla esiintyessään mies näyttää ottavan kantaa nykyisiin kauneusihanteisiin ja kauneusleikkausten yleistymiseen. Tähden kasvot näyttävät siltä kuin hän olisi kiristänyt kasvojen ihoa, kohottanut poskiaan, muokannut leukalinjaansa ja ottanut runsaasti täytettä huuliinsa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun The Weeknd ottaa omalla ulkonäöllään kantaa maailman tilanteeseen, uutisiin tai trendeihin. Black Lives Matter -liikkeen ja mielenosoitusten ollessa kuumimmillaan The Weeknd esiintyi vuoden 2020 WMA-gaalassa verisenä. Tällöin miehen kasvot oli maskeerattu näyttämään siltä kuin hänen nenänsä olisi murtunut ja huuli haljennut.