Sofia ilman vaatteita kauppaan – tästäkö ensi kesän trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähti Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa, mutta hän on kuitenkin noussut julkisuuteen Lionel Richien kauniina tyttärenä. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa. Pariskunta paljasti juuri, että eron syynä oli Scottin viihtyminen liikaa exänsä kanssa.

Scott Disickistä erottuaan 22-vuotias kaunotar on poseerannut sosiaalisessa mediassa lähinnä itse ottamissaan biksukuvissa, joita hän on julkaissut 6,6 miljoonan Instagram-seuraajansa silmien iloksi. Nyt Richie on suunnannut jostain syystä kauppaan ilman vaatteita ja pelkissä vaaleanpunaisissa biksuissa. Aika näyttää tuleeko tästä laajempikin trendi.

Sofia Richie on vuodenvaihteen jälkeen aloittanut rankat treenit oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Anthony Rhoadesin kanssa. Richie on jakanut Instagram-tarinoissaan videoita hänen treeneistään, jotka näyttävätkin tuoreiden kuvien perusteella tuottaneen tulosta.