Yksityinen saari myynnissä Skotlannissa – lähtöhinta 93 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikiomasta saaresta haaveilevalla voi nyt olla tilaisuus hankkia sellainen Skotlannin luonnon keskeltä. Loch Moidartissa sijaitseva saari on myynnissä lähtöhinnalla, jolla saisi juuri ja juuri ostettua autotallin Lontoossa.

Eilean an Fheidh -nimelläkin tunnetulla Deer Islandilla on koko 11 eekkeriä, eli noin 44 500 neliömetriä. Saarella ei sijaitse taloa tai minkäänlaisia palveluita, ainoastaan metsää. Syrjäisen sijainnin ansiosta saarella asuva tai lomaileva saisi todennäköisesti nauttia rauhasta luonnon keskellä.

Saari on kuulunut aikoinaan Modartin Clanranaldin dynastialle, mutta sen tämänhetkinen myyjä ei ole tiedossa. Viereisen Eilean Shona -saaren omistaa Independent-lehden mukaan miljardööri Richard Bransonin sisko, Vanessa Branson. Huutokaupattavan Deer Islandin lähtöhinta on 80 000 puntaa, eli noin 93 000 euroa.