Suomen seksikkäin 2021 -finalisti Nea rohkeissa kuvissa – teippasi rinnat piiloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa ja viihdelehtien palstoilla on uutisoitu Suomen seksikkäin 2021 -kilpailusta. Yksi kilpailuun osallistuneista on turkulainen 24-vuotias Nea Kylä-Junnila.

Kilpailun avulla voi saavuttaa mainetta ja nimeä glamourmallina. Samalla tietysti on mahdollisuutena päätyä erilaisten lehtien palstoille väliaikaisesti tai pysyvästi julkisuudesta nauttien. Sosiaalinen media toimii usean vartaloaan auliisti esittelevän henkilön ilmaisena julkaisualustana.

Suomen seksikkäin kilpailuun osallistuneen nea Kylä-Junnilan Instagramissa on kuvia, jotka venyttävät sosiaalisen median rajoja. Hän julkaisi naisten päivän kunniaksi kuvia, joissa rintoja peittää ainoastaan musta teippi. Tämä nimi kannattaa panna mieleen, sillä vaikka Nealla on vasta 3.000 seuraajaa, tullaan hänestä kuulemaan vielä melkoisen varmasti.