Donald Trumpin nukke poistettiin vahakabinetista – oli hyökkäysten kohteena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Donald Trumpin virkakausi Yhdysvaltojen presidenttinä päättyi tammikuussa. Nyt myös Trumpia esittävä nukke on poistettu Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevasta Louis Tussaud’s Waxworks -vahakabinetista aggressiivisten vieraiden vuoksi.

Donald Trumpia esittävä vahanukke on siirretty pois San Antonion Louis Tussaud’s Waxworksista siihen kohdistuneiden hyökkäysten vuoksi. Nukkea oli toistuvasti lyöty ja raavittu vahamuseon asiakkaiden toimesta. Vahanuken kasvoihin ilmestyneet jäljet olivat käyneet niin pahoiksi, että se siirrettiin lopulta toistaiseksi varastoon odottamaan korjaamista.

Vahamuseon omistavan Ripley Entertainmentin Clay Stewartin mukaan kyseessä ei ole ainoa poliitikkoa esittävä vahanukke, jota kohtaan on hyökätty. Esimerkiksi Barack Obamaa esittävä vahanukke menetti korvansa kuusi kertaa, ja George W. Bushia esittävän nuken nenä lyötiin lyttyyn. Parhaillaan Ripley Entertainment työstää vahakabinettiin presidentti Joe Bideniä esittävää nukkea, uutisoi San Antonio Express-News.