Koskettava hetki videolle – mies tarjosi vettä janoiselle oravanpoikaselle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hätää kärsiviä eläimiä on luonnossa runsaasti, mutta onneksi on olemassa myös niitä auttavia jaloja ihmisiä. Viraalina levinneellä videolla todistetaan koskettavaa miehen ja janoisen pienen oravan kohtaamista.

Videolla nähdään huomioliiveihin pukeutunut mies, joka on kyyristynyt maahan oravanpoikasen eteen. Mies kaataa pullostaan vettä pienelle jyrsijälle, joka on selvästi sen tarpeessa. Vesi nimittäin kelpaa janoiselle oravalle paremmin kuin hyvin.

Toisella videolla orava on tarrautunut miehen käteen hänen silittäessä sitä hellästi. Alun perin TikTokissa jaettu video levisi viraalina tiedottajana työskentelevän Danny Deraneyn jaettua sen Twitterissä. Videot keräsivät nopeasti miljoonia katselukertoja ja ylistäviä kommentteja miehen auttavaisuutta ihastelleilta katsojilta.