Sampo Kaulanen majoittui Lapissa luksusteltassa – kuvat hivelevät silmiä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskauppias Sampo Kaulanen julkaisee ajoittain sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia, jossa hän esittelee Lappia parhaimmillaan. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut poikkeuksellisen upea kuvasarja jopa Pohjois-Suomen mittapuussa. Sampo suuntasi nimittäin yöksi todelliseen luksustelttaan.

Päivityksen perusteella kyse oli seikkailija Pata Degermanin kanssa toteutettu retki, jossa majoituttiin hieman toisenlaisessa teltassa kuin suomalaiset keskimäärin. Suuressa pyöreässä kupoliteltassa oli sisällä parisänky ja yömyssyksi luonnollisesti viinejä ja juustoja asianmukaisine tykätarpeineen. Kyse oli siis ennemminkin hotellihuoneesta kuin teltasta.

Kaiken lisäksi Saariselän maisemissa retkikunta pääsi ihastelemaan poikkeuksellisen upeita revontulia ja Sampo pääsi testaamaan myös mukana olleella maasturilla ajamista. Suosikkikauppias nimitti telttaa viiden tähden majoitukseksi, ja kuvien perusteella se on helppo uskoa.