Mies tyrmistyi – epäilee löytäneensä aamiaismuroista katkarapujen pyrstöjä

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Elintarvikkeiden pakkauksiin päätyy toisinaan asioita, jotka eivät niihin kuulu. Eräs yhdysvaltalainen mies joutui taannoin tyrmistymään ostettuaan päällisin puolin normaalin näköisen paketillisen aamiaismuroja. Murojen seasta vaikutti löytyneen äyriäisten osia.

Koomikko Jensen Karp oli ostanut laatikollisen Cinnamon Toast Crunch -muroja. Miehen yllätykseksi neliönmuotoisten kanelimurojen seassa oli jotain, mikä ei näyttänyt kuuluvan mukaan. Ne näyttivät lähemmässä tarkastelussa epäilyttävästi katkarapujen pyrstöiltä.

Murojen valmistaja tarjoutui vaihtamaan murot uuteen, mutta väitti Jensen Karpin löytäneen katkarapujen pyrstöjen sijaan vain sokerirykelmiä. Karp suhtautui kuitenkin väitteeseen epäilyksellä ja pohti, veisikö hän itse ne tutkittaviksi laboratorioon. Hän kertoi myöhemmin Twitterissä tutkineensa muropaketin sisällön läpikotaisesti ja löytäneensä myös langanpätkiä ja muroista pieniä mustia pisteitä, joita internet-kommentoijat epäilivät rotan papanoiksi.