Nainen säilyttänyt hampurilaista 17 vuotta – ei ole vieläkään homeessa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Roskaruoan on huomattu säilyvän yllättävän kauan. Eräs nainen halusi tehdä vuonna 2004 ostamilleen pikaruoka-aterioille pienen testin ja katsoa kauanko ne säilyvät. Kyseinen nainen ei ole vielä tähän päiväänkään mennessä hankkiutunut niistä eroon.

Nyt videolla nähdään miten isoäiti esittelee 17 vuotta vanhoja In-N-Out, Wendy’s sekä McDonald’s -aterioita lapsenlapsilleen. Ruoka haisee todella pahalta, mutta hampurilaiset ja ranskalaiset ovat kuitenkin pitäneet yllättävän hyvin muotonsa. Niihin ei ole tullut edes hometta.

Isoäiti näyttää haluavan tehdä lapsenlapsille selväksi, että roskaruoka ei ole heille hyväksi. Aterioissa näyttää olevan niin paljon säilöntäaineita ja niin vähän ravintoa, että edes home ei pidä sitä tarpeeksi mehukkaana alustana syntyäkseen hampurilaisiin tai ranskalaisiin.