Ensiesitys Starassa: Sanan uusi musiikkivideo vie kaatuneen rakkauden raunioille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi helmikuussa uuden Lupaa-kappaleensa, jonka musiikkivideo julkaistaan tänään. Herkkä ja riipaiseva tulkinta on kuin avoin kirje entiselle kumppanille. Kappaleen musiikkivideo jatkaa samaa Sanan tuttua koskettavaa linjaa ja vie katsojan kaatuneen rakkauden raunioille.

– Halusin vuodattaa tunteeni lauluksi. Oli pitkä ja kipeä matka saattaa kappale valmiiksi. Nyt vasta olin valmis sen julkaisuun, Sana kertoo Staralle.

Lupaa käsittelee rehellisesti onnettoman suhteen tilaa ja tuntemuksia pettävää kumppania kohtaan. Arkaluonteisen ja henkilökohtaisen kappaleen tekeminen ei ollut helppoa.

– Tää on ensimmäinen biisi, jolloin mä romahdin täysin. Sain äänitettyä säkeistön valmiiksi, ja sit mä putosin itkemään sinne studion lattialle. Vieläkin tärisen ja silmät kostuu, kun kuuntelen tän.

Lupaa – kappaleen musiikkivideon takana on Sanan materiaaleja aiemminkin kuvannut Mika Vallineva.

– Koronatilanne horjutti talouttani pahasti. Olen todella kiitollinen, että Zemppi Areena lähti tukemaan paikallista kulttuuria ja mahdollisti videon tekemisen, Sana kiittelee.