Sylvie Meis poseerasi huvijahdilla – merellistä luksuselämää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Meis nähdään tällä kertaa esittelemässä luksuselämäänsä muun muassa biksut yllään huvijahdin kannella. Toinen kuva on ikuistettu rikkaiden superjulkkisten suosimassa Saint Tropezissa, jossa supermallit, miljonäärit ja artistit juhlivat.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.