Maatilan koira esitteli hämmentävää taitoaan – kaivoi ojaa virtaavalle vedelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet koirat tunnetusti nauttivat kuoppien kaivamisesta pihoille. Se voi aiheuttaa harmaita hiuksia siistin nurmikon ylläpidosta tarkoille omistajille, mutta toisinaan lemmikkien kaivuuinnosta voi ilmetä jopa hyödyllisiä puolia.

Sissysticks on australiankarjakoira, joka on herättänyt sosiaalisessa mediassa hämmästystä erikoiskykynsä vuoksi. Koira nimittäin rakastaa purojen kaivamista. Se alkaa työhön heti nähdessään jossain maassa virtaavaa vettä.

Sissysticksin erikoista taitoa päästään seuraamaan sille omistetulla TikTok-tilillä jaetuilla videoilla. Niissä koira ei juurikaan haaskaa aikaa omistajien kaataessa vettä maahan. Sissysticks alkaa heti veden nähdessään kaivamaan hurjalla nopeudella maahan matalaa ojaa, johon vesimassa pääsee virtaamaan.

@sissysticks20

As requested without music @twiggy81 #obsessed #fyp #cattledog #dogsoftiktok #farmlife #foryoupage

♬ original sound – Sissysticks

@sissysticks20

#sendhelp #🦊🐾💙 #sissysticks #cureals #fyp #dirtydog #happydog #blueheeler

♬ Rehab – Amy Winehouse

@sissysticks20

#sissysticks #🦊🐾💙 #cureals #fyp #cattledog #beakindhuman

♬ Pump Up The Volume – UK 12″ Mix – M/A/R/R/S