Eva Mendes antoi lapsensa meikata hänet – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes on viime aikoina antanut lapsilleen kaiken huomion viettäessään paljon kotona aikaansa koronatilanteen vuoksi. Yksi lasten mielestä ylivoimaisesti hauskimmista leikeistä tuntuu tietyn ikäisinä olevan se, kun he pääsevät meikkaamaan oman äitinsä. Nyt Eva Mendes päätti antaa omille lapsilleen vapaat kädet.

Eva Mendes keksi hauskaa tekemistä kuusivuotiaalle Esmeraldalle ja neljävuotiaalle Amadalle antaessaan heidän meikata hänet. Mendes ryhtyi tyttärien kanvaasiksi täysin avoimin mielin ja sai jälleen yllättyä lopputuloksesta. Huulipuna oli löytänyt tiensä oikealle paikalleen, mutta leuka oli koristeltu metallinhohtoisella värillä, joka on ilmeisesti luomiväriä.