Isä punnersi lattialla – vauva alkoi pian matkimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ennen kuin vauvat oppivat konttaamaan, pikkuisten tulee vahvistaa käsien ja niskan lihaksia pystyäkseen nousemaan konttausasentoon. Tätä varten on olemassa erilaisia harjoitteita, joiden avulla vauvoja kannustetaan nousemaan käsiensä päälle.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska hetki, jossa perheenisä punnertaa lattialla vauvan kanssa. Isä näyttää käyttävän omana taktiikkanaan sitä, että vauva haluaa matkia hänen liikkeitään. Isä on ottanut vauvan käsiensä väliin vatsalleen ja laskeutuu alas punnerrusasentoon.

Vauva seuraa peilin kautta tarkkaavaisena mitä isä tekee. Lopulta vauva päättää matkia isän liikkeitä ja nousta vatsamakuulta ylös päin käsiensä varaan. Vauvan mielestä kyseessä näyttää olevan hauska leikki, jonka aikana se saa paljon huomiota vanhemmiltaan.