Bella Hadid ei jättänyt arvailun varaa – läpinäkyvässä paidassa catwalkilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Bella Hadidia on jopa tituleerattu jo maailman kauneimmaksi naiseksi.

Bella Hadid toimi tällä kerralla Mugler-vaatemerkin mallina melko futuristisessa virtuaalisesti järjestetyssä muotinäytöksessä. 24-vuotiaan mallin ylle oli valikoitunut todella näyttävä asu, jonka läpikuultava yläosa paljasti tähden rintojen muodon hyvin selväsi.

Bella Hadid on toiminut jo lähes kaikkien suurimpien muotitalojen näytöslavoilla ja esiintynyt säännöllisesti myös Vogue-lehden kannessa. Huippumalli esittelee hoikkaa vartaloaan usein myös sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan paljastavissa kuvissa.