Meghan Marklen elämäkertakirjailija: ”Hänellä on hyvä mahdollisuus Yhdysvaltojen presidentiksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Meghan Markle on sinnikkäästi toteuttanut unelmaansa olla yksi maailman kuuluisimmista naisista. Hän on naimisissa Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harryn kanssa. Hän aikoo myös olla poliittisesti aktiivinen tulevina vuosina.

Meghan Marklen elämäkertaa kirjoittava Tom Bower on sanonut, että Meghan Marklen poliittinen ura tulee todennäköisesti huipentumaan presidentinvaalikampanjaan vuonna 2024. Hänen mukaansa Marklen ehdokkuus ei ole pelkästään mahdollista, vaan se on todennäköistä, The U.S. Sun uutisoi.

Presidenttinä Meghan Markle voisi lämmittää välinsä uudelleen myös brittihoviin, jonka kanssa välit ovat olleet katkolla paljastavan televisiohaastattelun myötä. Bowerin mukaan Markle saattaa vierailla tulevaisuudessa teellä itse kuningattaren luona poliittisessa roolissa.