Mies esitti poliisille tekaistun nimen – se olikin etsintäkuulutetun nimi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valenimellä poliisille esittäytyneen miehen valhe on kostautunut hänelle odottamattomalla tavalla. Peitenimi oli nimittäin sama, kuin etsintäkuulutetulla henkilöllä.

Poliisit huomasivat Yhdysvaltojen Michiganissa tien sivuun pysäköidyn auton, jossa istunut matkustaja näytti yrittävän piilotella heiltä. Matkustaja esittäytyi poliisille nimellä, jonka tietokanta paljasti olevan etsintäkuulutettu. Pidätetyn miehen hallusta löydettiin metamfetamiinia.

Sormenjälkien ottamisen jälkeen poliiseille selvisi miehen esiintyneen tekaistulla nimellä, eikä hän näin ollen ollut etsintäkuulutettu henkilö. Fox 23 -uutissivuston mukaan miehen hallusta löydettiin vielä pidätyksen jälkeen lisää huumeita. Häntä syytetään metamfetamiinin hallussapidosta myyntitarkoituksessa, huumeiden salakuljetuksesta putkaan, virkavallalle valehtelusta ja jopa roskaamisesta poliisien löydettyä ulos heitettyjä tölkkejä ja lottokuponkeja auton edustalta.