Cassie sai tyttövauvan – julkaisi ihastuttavat poseeraukset somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

R&B-tähti Cassie nousi vuonna 2006 poptaivaalle Me & U -hitillään. Suhdekoukeroistaan muun muassa räppäri P. Diddyyn yhdistetty laulaja on viime vuosien aikana julkaissut harvakseltaan musiikkia, mutta viime vuoden aikana tähti yllätti faninsa kuitenkin seitsemällä single-julkaisulla.

Cassie paljasti joulukuussa odottavansa toista lasta. Nyt 34-vuotias artisti on julkaissut ihastuttavan kuvasarjan kera, että heidän perheeseensä on syntynyt toinen tyttö. Pariskunta kertoi tyttövauvan saaneen nimekseen Sunny Cinco Fine.

Cassie on julkaissut Instagram-kanavallaan häikäisevän upeita kuvia, joissa hän on esitellyt raskausaikana kasvanutta vatsaansa. Tuoreimmassa kuvasarjassa laulaja poseeraakin jo pieni vauva sylissään. Kuvissa nähdään myös tähden aviomies Alex Finella ja pariskunnan puolitoistavuotias tytär Frankie Stone Fine.