Nanna Karalahti herkuttelee lähes joka päivä: ”Tärkeintä on tasapaino”

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nanna Karalahti on kahden pienen lapsen äiti, yrittäjä ja Hero-nettivalmennuskonseptin perustaja ja omistaja. Liikunta-alan ammattilaisena naisen myytäviä tuotteita ovat sekä kuntoiluun että ravintoon liittyvät valmennukset, minkä lisäksi tähti toimii inspiraationa sosiaalisessa mediassa tuhansille seuraajilleen.

Nanna Karalahtea seuraa Instagramissa 104.000 ihmistä. 33-vuotias tähti saa usein kuulla kysymyksiä, joissa häneltä udellaan sitä miten paljon hän sallii itselleen herkkuja. Nyt Karalahti paljasti herkuttelevansa lähes joka päivä. Hän ei kuitenkaan pidä sitä pahana asiana, koska kokonaisuus on se, joka ratkaisee.

Nanna Karalahti kertoi Instagram-julkaisussaan miettivänsä syödessään aina sitä miten paljon hän saa ravinnostaan proteiinia, hiilihydraattia ja rasvaa. Kun nainen herkuttelee, suurempaan rooliin nousee se mitä hän laittaa suuhunsa loppupäivän aikana pitääkseen ruokansa makrojakauman tasapainossa.