Archie Cruzin somekuva hämmentää – muokkasi seuralaisensa peppua isommaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja kitaristi Archie Cruz on toiminut suomalaisen Santa Cruz -yhtyeen solistina, mutta tuli muutama vuosi sitten potkituksi pois bändistä. Tämän jälkeen Archie soitti hetkisen bassoa myös Jussi 69:n ja Alexi Laihon luotsaamassa The Local Band -coverbändissä, mutta sekin taival päättyi lyhyeen.

Tällä hetkellä mielipiteitä jakava muusikko kilpailee uudessa Selviytyjät Pohjola -ohjelmassa, jossa Archie on päässyt jo heimojen yhdistymiseen saakka. Mies julkaisee toisinaan ohjelmaan liittyviä päivityksiä Instagram-kanavallaan, mutta tuoreimmassa kuvassaan hän esittelee kuitenkin seuralaisensa pyöreää takapuolta.

Archie Cruz jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka hän oli napannut peilin kautta. Kuvassa mies poseeraa ilman paitaa ja hänen edessään seisoo tummahiuksinen nainen, jonka takapuoli näkyy kuvassa peilin kautta. Kuva on aiheuttanut hieman ihmetystä miehen seuraajissa, koska vääntynyt ovenkarmi antaa sellaisen vaikutelman, että rokkari on kuvanmuokkausohjelmalla tehnyt seuralaisensa takapuolesta entistäkin pyöreämmän.