Jordyn Woods juhli syntymäpäiviä näyttävästi – NBA-ihastus hemmotteli arvokkailla lahjoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoin 23 vuotta täyttänyt Jordyn Woods on mitä ilmeisimmin lämmitellyt syvempää suhdetta Karl-Anthony Towns -nimiseen herraan. Kyseinen mies on NBA-sarjan koripallopelaajana Minnesota Timberwolves -joukkueessa ja on hemmotellut Jordyn Woodsia huikeilla lahjoilla.

Kylie Jennerin entinen bestis juhli syntymäpäiviään Michael Jordan -teemalla. Punaista ja mustaa teemaväreinä sisältänyt juhlapäivä suuntautui eläintarhaan ja jahdille. Kaksikko on viettänyt aikaa yhdessä viime vuodesta saakka, mutta he ovat kumonneet seurusteluhuhut kerta toisensa jälkeen.

Nyt Karl-Anthony Towns on ostanut Jordyn Woodsille syntymäpäivälahjaksi kaksi Hermès Birkinin ja yhden Chanelin laukun. Lisäksi mies hankki syntymäpäiväsankarille Michael Jordanin nimikirjoituksella varustetun paidan, Page Six uutisoi.