Nainen pidätettiin aprillipilan vuoksi – väitti tyttärelleen joutuneensa ammutuksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Aprillipiloja tehdessä on syytä olla tarkkana. Joskus pilat voivat aiheuttaa koomisten tilanteiden sijaan ainoastaan harmia. Tänä vuonna ainakin yksi pila johti Yhdysvalloissa jopa poliiisioperaatioon ja pidätykseen.

Kansasin Wichitassa asuvan Arnthia Willisin tytär sai torstai-aamuna karmivan soiton. 58-vuotias Willis kertoi tyttärelleen joutuneensa ammutuksi ja sulki pian tämän jälkeen puhelimen. Tytär ei haaskannut aikaa, vaan soitti heti puhelun jälkeen hätänumeroon saadakseen apua äidilleen.

ABC News -uutissivuston mukaan Arnthia Willisin kotiin saapui kokonainen aseistautunut poliisipartio, joka mursi talon oven. Willis oli kuitenkin tapahtumahetkellä töissä ja paljasti poliiseille tyttärelleen soittamansa puhelun olleen pelkkä aprillipila. Nainen on sittemmin pidätetty epäiltynä laittoman pyynnön tekemisestä pelastuslaitokselle.