Kate Hudson esitteli bikinivartaloaan somessa – kuvat olivat isoveljelle liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson esitti juuri ensi-iltansa saaneen Music-musikaalielokuvan pääosaa. Nyt 41-vuotias tähti on julkaissut näyttävän kuvasarjan, jossa hän esittelee kotona omalla kuntosalillaan miten naisen uudet bikinit istuvat hänen ylleen.

Kate Hudsonin yllä nähdään hänen oman Fabletics-merkkinsä urheilullinen bikinisetti. Hudson poseeraa luonnonkauniina ilman meikkiä kuvissaan ja esittelee bikinien istuvuutta hänen yllään eri kuvakulmista. Tämä oli kuitenkin liikaa hänen isoveljelleen Oliver Hudsonille.

44-vuotias Oliver Hudson ja kolme vuotta nuorempi pikkusisko Kate Hudson harrastavat sosiaalisessa mediassa keskenään hauskaa sanailua. Tällä kerralla Oliver Hudson ilmoitti hänen siskolleen, että paljastavat bikinikuvat olivat liian rohkeaa ja epäsoveliasta sisältöä hänen silmilleen. Miehen mielestä siskon tulisi ajatella enemmän häntä ennen kuin hän julkaisee paljastavia kuvia itsestään.