Hanna Sumari loukkaantui ja kiidätettiin sairaalaan – kehui ambulanssihenkilökuntaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu juontaja Hanna Sumari on kaatunut, ja hänet on kiidätetty Jorvin sairaalaan Espoossa. Sumari on julkaissut kuvan sosiaaliseen mediaan.

– Terveiset Jorvin sairaalasta. Vedin lipat aamulla lenkillä ja nyt hämmästellään mitä mun polvelle kävi. Leipomaan en nyt pysty. Fiiliksen arvaatte, hän kirjoittaa Instagramissa viitaten myöhemmin suunniteltuun live-lähetykseen.

Hanna Sumari kertoo Instagramin tarinoissa, että naisen polvea tutkitaan. Tapaus oli harmittanut niiin kovasti, että olisi tahtonut pitää ambulanssissa ollutta mieshoitajaa kädestä kiinni. Koska hoitaja kirjoitti tietokoneella, joutui Sumari pitämään häntä kiinni pohkeesta.

– Pidin häntä kiinni pohkeesta ja itkin ku otti päähän. Se vähä nauratti mua. Mut kosketuksen tärkeys on selkeä. Kiitos ambulanssimies sun pohkeen turvasta!

Hanna Sumari on 62-vuotias asunto- ja kiinteistöohjelmista tuttu juontaja. Hän on esiintynyt useissa lifestyle-blogeissa ja kirjoittaa blogia aikakausilehteen. Hän on ruokaohjelmista tutun Sikke Sumarin sisko.